spacer
spacer

Container unit

 
Wilt u een flinke partij goederen laten transporteren? Dan wilt u dit natuurlijk efficiënt doen. Heeft u een voorkeur voor het spoor, voor de weg of voor het water? Of misschien is een combinatie van deze voor u het meest praktisch? Hoe u uw goederen ook wilt vervoeren, een container is altijd onmisbaar. Bent u op zoek naar een container unit? Bij Unit 45 bent u aan het juiste adres.
Unit 45 houdt zich bezig met de verhuur en verkoop van containers. U kunt een container unit zowel bij ons huren als kopen. Hiervoor bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze containers voldoen aan alle kwaliteitseisen om het vervoer gemakkelijk te laten verlopen. Ze zijn licht, maar tegelijkertijd ook zeer stevig. Zo komen uw goederen altijd veilig aan op de plaats van bestemming.
Zoekt u een container unit? Dan bent u bij Unit 45 aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Bekijk dan eens de uitgebreide productinformatie op onze website. Of neem contact met ons op.

Voor meer informatie kijk ook eens op de volgende pagina's: Verhuur containers - Koelcontainer - Zeecontainers te koop - Zeecontainers huren - Zeecontainers 20ft - Zeecontainers aangeboden - Container verhuur - Shipping container - 20 ft container - Container unit